Teksti: Mari-Anne Aronen Kuva: Rami Marjamäki

En ikävöikolikoita enkä pysäköintilipukkeita

Sastamalasta autoileva Laila Jylhä on ahkera Moovyn käyttäjä.

– Eläkkeelle siirtymiseni jälkeen pärjäämme yhdellä autolla, mutta aiemmin meillä oli molemmat autot rekisteröityinä Moovyyn. Olemme innostaneet ystäväpiiriämmekin sovelluksen käyttäjiksi.

– Käymme säännöllisesti mieheni kanssa joko yksin tai yhdessä asioilla Tampereella ja Ylöjärvellä, joskus ajellaan Pohjanmaalle ja Etelä-Suomeen. Moovya käytämme aina kun mahdollista. Se on niin helppoa ja nopeaa ja pysäköinnistä maksaa vain sen mitä käyttää. Kolikkoautomaatteihin tuli usein laitettua vähän ekstraa, jota ei tietenkään saanut takaisin, jos pysäköinti kestikin aiottua lyhyemmän ajan.

– Kun käytin Moovya ensimmäisiä kertoja, hiukan arvelutti, että toimiiko tämä todella näin yksinkertaisesti, ja toimiihan se! Kadunvarsipaikoille pysäköidessä tosin täytyy olla tarkkana, että pysäköi oikealle alueelle. Erityisen hyvältä tuntuu hallipysäköinnin kätevyys, nopeus ja vaivattomuus Moovyn avulla. Ei tarvitse puomilla kurkotella, tai lippuautomaatilla jonotella esimerkiksi konserttien jälkeen.

Tiesitkö?

Moovy-sovellus on paitsi kätevä, myös ympäristöystävällinen, sillä sen myötä säästyy hämmästyttävän suuri määrä pahvilipukkeita. Etenkin korona-aikana Moovy on hyvin hygieeninen, koska käyttäjän ei tarvitse koskea esimerkiksi erillisiin maksuautomaatteihin.

www.moovy.fi

Julkaistu 2.11.2020