Pysy kartalla Keskuspuhdistamon louhinnoista

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamon louhintatyöt alkoivat Tampereen Sulkavuoressa talvella. Miten louhinta eteen, mitä reittejä louhetta ajetaan, missä ovat työmaan tärinänmittauspisteet, melumittarit ja pohjaveden pinnan tarkkailupisteet? Muun muassa näihin kysymyksiin löytyy vastaus EMO-ympäristötietojärjestelmästä.

EMO on karttapohjainen järjestelmä ja tiettävästi ainut lajissaan koko maailmassa. Järjestelmän tarjoamaa tietoa pääsee kuka tahansa seuraamaan Keskuspuhdistamon verkkosivuilla olevan linkin kautta.

Keskuspuhdistamon rakentamisen kaikissa vaiheissa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen. Työturvallisuuden lisäksi huolehditaan ympäristön ja kolmansien osapuolien turvallisuudesta muun muassa avoimen tiedottamisen, toimivien liikennejärjestelyiden ja yleisen siisteyden avulla.

Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Tampereen, Vesilahden ja Ylöjärven yhteishankkeena toteuttava jätevedenpuhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2024. Hankkeen etenemistä voi seurata myös Keskuspuhdistamon facebook-sivulla.

Tutustu EMO-järjestelmään