Virtaa Noutoparkista

Finnpark ja Tampereen Sähkölaitos ovat tuoneet Hämpin Noutoparkkiin 50 uutta Lähisähkö-latauspistettä hybridi- ja täyssähköautojen lataukseen. Kymmenelle autopaikalle asennettiin nopea 22 kW:n latauspiste ja 40 autopaikalle 1,8 kW:n latauspiste. Sähkön lataus toimii eParking-mobiilisovelluksella, pysäköinnin voi maksaa joko Moovy-sovelluksella tai yleisimmillä maksukorteilla.

Lähisähkö Lataus on Sähkölaitoksen palvelu, jossa yrityksen tai taloyhtiön ei tarvitse investoida sähköautojen latauslaitteisiin, vaan ne hankitaan kuukausimaksullisena palveluna.

Finnparkin kanssa tehtävä yhteistyö laajentaa sähköautojen latausverkostoa, mikä puolestaan edistää sähköautoilun yleistymistä ja ympäristöystävällisyyttä. Latauspisteiden sähkö tuotetaan puhtaasti joko Tammerkosken vesivoimalla tai tuulivoimalla.

Noutoparkista on suora yhteys Matkakeskustunneliin sekä rautatieasemalle ja asemalaitureille, joten latauspaikalle voi jättää autonsa esimerkiksi päiväksi latautumaan ja hypätä suoraan junaan. Noutoparkki palvelee jatkossakin myös muita kuin sähköautolla ajavia, joten matkustajien saattoliikenne junalle sujuu entiseen malliin.